مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در نشست شورای مدیران اداره کل استان تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی محل مناسبی برای توسعه در حوزه های گردشگری،میراث فرهنگی و صنایع دستی بشمار می رود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان،فریدون اله یاری در جمع مدیران اداره کل ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در مبارک رمضان تصریح کرد:تلاش داریم با حضور تمامی مدیران اداره کل در شهرستان ها،زمینه بررسی و مشکلات از نزدیک فراهم شود.
اله یاری در ادامه این نشست به مقوله اقتصاد مقاومتی اشاره داشت و افزود:بدون شک طرح ایده اقتصاد مقاومتی توسط رهبر فرزانه انقلاب و سپس تشکیل ستادهای اقتصاد مقاومتی،محمل مناسبی برای بررسی هر چه بهتر ظرفیت ها و توامندیهای مناطق مختلف به ویژه در حوزه های میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان در همین زمینه تاکید کرد:معتقدیم،پیشرفت در حوزه اقتصاد مقاومتی رویکردی نوین را در زمینه بازخوانی کارکردها همه ما فراهم می سازد،لذا با عنایت به این نکته در قالب برنامه ششم توسعه کشور و با عنایت به اقتصاد مقاومتی تلاش داریم تا زمینه پیشرفت در سه حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری فراهم شود.
اله یاری همچنین در این زمینه اظهار داشت: در حوزه های مختلف کارکرد سازمان به ویژه در حوزه میراث فرهنگی در سال 95 ،تلاش همگی با معطوف به جذب حداکثری بخش خصوصی در راستای حفظ و احیاء میراث فرهنگی و همچنین در حوزه صنایع دستی تلاش ما جهت توسعه آموزش ترویج هنرهای سنتی در سراسر استان معطوف خواهد شد.
اله یاری با تاکید بر چشم انداز روشن حوزه گردشگری تاکید کرد: در سال 95 براساس برنامه ریزی موجود و بر اساس برنامه ریزی های موجود و بر اساس برنامه ششم معتقدیم در سال جاری آمار ورود گردشگران خارجی باید به 350000 نفر افزایش یابد.
کاشان می تواند نماینده شایسته شهر جهانی نساجی سنتی باشد
در ادمه حمید رضا مومنیان فرماندار کاشان به کبود نیروی انسانی و ضعف بدنه کارشناسی در اداره میراث فرهنگی کاشان اشاره کرد و افزود: اگرچه میراث فرهنگی نیروهای کارشناس خبره ای دارد منتها بشدت از کمبود نیروی انسانی رنج می رود و این کمبود نیرو و امکانات نباید مانع کار مرمت اصولی بناهای تارخی شود.
معاون استاندار در ادامه با تاکید بر اینکه کاشان از دیر باز یکی از شهرهای مهم تولید نساجی سنتی بوده است تاکید کرد: با توجه تشکیل دبیرخانه شهر جهانی نساجی سنتی،کاشان می تواند نماینده شایسته شهر جهانی نساجی سنتی باشد و امیدوارم مسولان ذیربط در این زمینه نگاه ویژه ای به کاشان داشته باشند و در آینده ای نزدیک شاهد ثبت کاشان به عنوان شهر جهانی نساجی سنتی باشیم.
رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان کاشان ادامه داد:میراث فرهنگی متعلق به همه بشریت است و ما موظف به حذف این میراث بشریت در تمام نقاط زمین هستیم و کاشان به عنوان یک شهر که در جهان از مقبولیت خاصی برخوردار است و ظرفیت های متعددی در حوزه های مختلف دارد به عنوان یکی از 11 شهر نمونه گردشگری نیازمن نگاه ویژه سازمان و ادره کل استان می باشد که آمار ورودی گردشگران در سه ماه نخست سال دلیلی بر این مدعاست.
مومنیان در پایان افزود: دغدغه ما در تفویض اختیار کاملا جدی است و انتظار می رود روند قانونی واگذاری اختیارات به مدیریت میراث فرهنگی کاشان هر چه سریعتر انجام شود.
انتهای پیام/